Výlet do lanového centra

04.09.2011 23:12

Dne 31. 5. 2011 se uskutečnil výlet do lanového centra na Plešivci.

Výletu se zúčastnilo celkem 35 dětí naší školky. Přijel pro nás autobus od firmy ČSAD Karlovy Vary. Pan řidič byl velmi vtipný, milý k dětem a jeho přítomnost na výletě byla pro nás velmi příjemná.

Na Plešivci na nás čekali usměvaví pracovníci lanového centra. Nic nebyl problém. Děti s nadšením vyzkoušely všechny atrakce. Byla pro nás připravena trampolína, velká trampolína s gumovým jištěním, dětské hřiště a hlavně lanové centrum. Všichni mohli vyzkoušet svoji odvahu. Někteří se vydali na cestu po lanové dráze, ale trasa byla tak velkým dobrodružstvím, že se rozhodli po zdolání několika překážek k návratu na start. Statečnější zdolali všechny nástrahy a vydali se na okruh ještě několikrát.

Vyzkoušeli jsme také lukostřelbu, pohoupali se na houpačkách a donekonečna skákali na trampolíně. Všichni si našli svou zábavu a atrakci. Odjížděli jsme spokojení, plní zážitků a nadšení z nového dobrodružství. Většina dětí je však naprosto nezničitelná. V autobuse usnulo jen několik nejmladších žáčků školky. Ostatní si vyprávěli o právě prožitém zážitku.

Naše velké poděkování patří pracovníkům lanového centra, kteří byli naprosto úžasní. Jejich pozitivní přístup a milé chování k dětem znásobilo náš zážitek z výletu. Také děkujeme za možnost využití lanového centra na Plešivci zcela zdarma. Autobus na tento výlet uhradíme ze SRPDŠ MŠ Kyselka.

Podívejte se sami na www.plesivec.eu - jsou zde atrakce pro malé i velké děti, ale také pro dospěláky.

Fotografie naleznete ve fotogalerii.